Op de Facebookpagina van de TVH Run Bike Run Hilversum zijn de eerste foto's van de wedstrijddag te vinden. Veel kijkplezier!
TVH Run Bike Run

Na een geslaagde TVH Run Bike Run Hilversum 2019 kijkt de Triathlon Vereniging Hilversum uit naar de 28e editie op zondag 15 maart 2020!

Nog 2 belangrijke mededelingen voor de wedstrijddag.

Mylaps ChampionChip.
Indien iemand zijn/haar chip vergeten is, dan is er een mogelijkheid om voor 6 Euro ter plekke nog een groene chip te kopen.
Deze kan alleen cash (gaarne gepast!!) betaald worden en zonder chip kun je niet meedoen!!!!

Startserie Vrouwen.
De 2e startserie is een apart serie voor de vrouwen waarbij zowel de individuele vrouwen starten als de vrouwen die deel nemen aan de teamcompetitie voor de RBR Series.
Er zal gestart worden in 2 waves, met een verschil van 2 minuten!

10.30 start Vrouwen Teams RBR Series

10.32 start Vrouwen Individueel Junioren, Senioren en Masters

Voor de Teams die deelnemen aan de RBR Series is het mogelijk om een Team Tent te plaatsen op de parkeerplaat bij Restaurant Robert, bij de start / finish. Er zijn maximaal 10 plaatsen beschikbaar en VOL=VOL!

De Team Captains kunnen de tent uiterlijk vrijdag 15 maart aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Na akkoord wordt een bevestigingsmail gestuurd, inclusief een parkeervignet om met 1 auto van het team te parkeren op de Bussumergrintweg nabij de wisselzone (ALLEEN vanaf de provinciale weg Bussum Hilversum (N524).

Alle uitslagen van de verschillende startseries zijn zondag 17 maart te volgen via Mylaps: Uitslagen TVH Run Bike Run 2019

Het Programmaboekje 2019 is te downloaden!

 

Op de wedstrijddag komt Sportcafé Achter 't Net van NH Gooi tussen 12.00 en 13.00 uur radio-opnamen maken van de wedstrijd.
Verslaggever Eric Hurink loopt dat uurtje rond bij de start/finish om deelnemers te interviewen en verslag de doen van de wedstrijd.

De uitzending is dan de 17 maart van 17.00-18.00u op NH Gooi Radio (ook digitaal) te beluisteren en via 
https://nhgooi.nl/gemist/programma/1062/achter (ook na uitzending nog 2 weken).