banner-uitslagen

Afstanden: 5.5km -20km - 2.7km

Loopparcours
Er wordt gelopen in het bos op onverharde wegen. Het loopparcours bestaat uit een ronde van ongeveer 1.35 kilometer, welke met behulp van rood/witte linten duidelijk is aangegeven.
De looproute dient tijdens de eerste RUN 4x afgelegd te worden, en tijdens de tweede RUN 2x.
In elke loopronde zijn er twee pittige heuvels opgenomen.

looproute2017 

Fietsparcours
Het fiets parcours is identiek aan de voorgaande jaren. Er wordt gefietst met de racefiets op verharde openbare wegen. Let dus op, je bent verkeersdeelnemer. Het fietsparcours bestaat uit een aanloopronde en een heen-en-weer-parcours met twee keerpunten die 2x gereden dient te worden.

Vanuit het parc fermé rechtsaf het fietspad op. Fietspad blijven volgen tot na het viaduct. Bij de S-bocht linksaf de weg over steken. Weg blijven volgen tot bij het keerpunt bij Nijhof. Dezelfde weg weer terug richting het tuincentrum. Hier rechtsaf onder de snelweg door. Bij de Witte Bergen het viaduct over en onderaan linksaf het fietspad op (Rijksweg Oost) en dit blijven volgen tot aan het keerpunt. Dezelfde weg terug tot aan de afslag bij de S-bocht. Hier is dan het keerpunt voor de tweede ronde. Nogmaals dezelfde route rijden naar de keerpunten en weer terug. Bij de S-bocht rechtsaf de weg over steken en richting finish van het fietsparcours rijden.
fietsroute2017

Strafbox op het fietsparcours
Tijdens de TVH Run Bike Run wordt de strafbox opgebouwd op het eerste gedeelte van het fietsparcours. Dat wil zeggen, als je het parc fermé verlaat en rechtsaf het fietspad opgaat, is de strafbox even verderop te vinden.
De definitieve locatie is op de wedstrijddag bekend en zal te vinden zijn in het gebied van de rode pijl op onderstaande kaart.

strafbox-detail