banner-uitslagen

Wegwerkzaamheden A1
Tijdens het weekend van de TVH Run Bike Run staan er wegwerkzaamheden gepland op de A1. Houdt voor up-to-date informatie de bekende verkeersinformatiediensten in de gaten.

Vanaf vrijdagavond 17 maart 22.00 uur tot zondagochtend 19 maar 10.00 uur is de A1 richting Amersfoort afgesloten t.h.v. knp. Muiderberg. Verkeer wordt omgeleid via de A6 en A27 (Almere)

Vanuit richting Amersfoort/A1
De A1 volgen tot de afslag Baarn. Bij de stoplichten rechtsaf richting Hilversum en deze blijven volgen tot HSV Wasmeer, vlak na Anna’s Hoeve.

Vanuit richting Amsterdam/A1
De A1 volgen tot de afslag Hilversum-Noord/Laren. Bij de stoplichten linksaf richting Hilversum. Bij de stoplichten linksaf (Kamerlingh Onnesweg). Deze weg blijven volgen tot aan de rotonde. Hier linksaf de Minckelersstraat op en deze blijven volgen tot HSV Wasmeer.

Vanuit richting Utrecht/A27
De A27 volgen tot de afslag Hilversum. Bij de stoplichten rechtdoor en deze weg blijven volgen (Oosterengweg). Na het oversteken van de spoorwegovergang met de bocht mee de weg blijven volgen (Kamerlingh Onnesweg). Vervolgens bij de rotonde rechtsaf (Minckelersstraat) en deze weg blijven volgen tot u bij HSV Wasmeer bent.

Parkeren:
De parkeerruimte vlak bij de start is beperkt.
De Voetbalvereniging HSV Wasmeer heeft een nieuwe kantine die bereikbaar is vanaf P1
Op de Anthony Fokkerweg is ruimte om te parkeren, vanaf hier is het slechts enkele honderden meters lopen naar de kantine van HSV Wasmeer en de start!

wasmeer1

 
BELANGRIJK VERZOEK VAN HSW WASMEER
Gaarne GEEN fietsen plaasten tegen de kantine. Onze vrijwilligers zijn aanwezig om aanwijzigingen te geven.
Daarnaast is het verzoek de kantine NIET met fietsschoenen te betreden.
Alvast onze dank voor jullie medewerking.
De kleedkamers zijn bereikbaar vanaf de buitenkant.


wasmeer-detail

GPS Navigatie:
Coördinaten P1: 52.18958, 5.29524 (latitude, longitude)