Live Uitslagen!

banner-uitslagen

http://oypo.nl/FC46D163C318CE6C

Foto’s bestellen met een bijdrage voor een aangepaste fiets voor Loes

Vorig jaar ging een deel van de opbrengst van de bestelde fotogelden naar Duchenne Heroes. Dit jaar zoeken we het dichterbij huis.

Oud TVH voorzitter Loes van Kempen viel ruim 1 ½ jaar geleden van de trap, met ernstig hersenletsel als gevolg. Na een half jaar pittig revalideren stond ze vorig jaar met rollator aan de kant om deelnemers aan te moedigen en clubleden weer eens aan het werk te zien.

Een week later volgde opnieuw een operatie aan haar hoofd. Nieuwe hersenbloedingen traden op. Maanden van coma volgden. Maar Loes is een vechter en 2 weken voor ons evenement mag ze vanuit revalidatiecentrum De Trappenberg opnieuw naar huis. Nog lang niet de oude, waarschijnlijk nooit meer, maar vastberaden om ver te komen.

Een van de dingen die haar mobiliteit en zelfstandigheid een boost kunnen geven is een driewielfiets. Een verschrikkelijk ding, aldus Loes. Maar als het nou een beetje hip geval is…, dan wil ze zichzelf die kans best geven.

Met de opbrengst van iedere foto willen we een bijdrage leveren aan een bijdetijdse driewielfiets, wie weet elektrisch, maar hoe dan ook een ex-triathleet waardig.

En later dit jaar, tijdens het 25 jarig jubileum van de TVH houden we zelf een grote inzamelingsactie.

Die fiets die komt er!